PARTNER DENGAN KAMI

Mengenai foodpanda

foodpanda adalah perkhidmatan penghantaran makanan global yang terkemuka. Pada masa ini, ia beroperasi di 11 buah negara di seluruh dunia, dan kami membuka SEKARANG di Malaysia!

Melalui tenaga pelumba dan pasukan dalam semua ruang pejabat kami, kami menyambung pencinta makanan untuk kami restoran rakan kongsi cemerlang. Kami mengubah cara penyampaian makanan dilihat dan di seluruh dunia yang berpengalaman.

Pelanggan kami meyukai makanan yang sedap!
Anda sediakan,
kami menghantarnya!
Menjana pendapatan yang lebih!

Dengan foodpanda, anda akan sentiasa mendapati pendapatan tambahan.Pelanggan kami sentiasa menggigini makanan dari restoran yang terkini dan berlain-lainan di bandar mereka!

Sokongan yang berdedikasi

Kami berniat untuk mengingkatkan prestasi anda dengan memberikan anda laporan mingguan bagi pencapaian anda.Kami akan bersama anda bagi setiap langkah untuk menuju kejayaan.

Fleksibiliti berterusan

Hentikan atau "pause" pesanan anda jika sibuk.Anda pilih sendiri untuk bila anda senang untuk memasak untuk pelanggan kami yang lapar dan juga bebas untuk berhenti dengan foodpanda kerana kami tidak mempunyai kontrak!

Bagaimana ia berfungsi:

Pelanggan memasukkan alamat penghantaran melalui aplikasi atau laman web dan memilih restoran berdekatan.

Restoran menerima pesanan melalui tablet yang kami sediakan, dan mula menyediakan makanan untuk tertentu mengambil masa.

Rider kami tiba pada masa yang tepat bagi megambil dan menghantar order itu dalam 30 minit setelah pesanan dilakukan oleh pelanggan.

foodpanda akan membayar setiap minggu bagi order anda menyediakan laporan yang terpencil bagi pencapaian anda di foodpanda.

Beberapa langkah untuk pengaktifan:

Langkah 1: Daftar Online

Langkah 2: Peringkat Kelulusan

Langkah 3: foodpanda menghantar kontrak

Langkah 4: Kontrak ditandatangani

Langkah 5: Terima pratonton menu anda

Langkah 6: Menerima peranti foodpanda

Langkah 7: Menerima latihan melalui panggilan

Langkah 8: Restoran anda LIVE di foodpanda

Berminat? Isi borang di bawah untuk menjadi rakan kongsi kami dan meningkatkan pendapatan anda!
 

© 2019 foodpanda